avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatii pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatii pentru copii

Buna, as vrea sa știu dacă e posibil sa primesc alocatii pentru copilul meu pe lunile din urmă, daca cererea o voi depune cind va implini (copilul) virsta de aproximativ 18 luni? Asa tirziu fiindcă cam atunci vom redobindi definitiv cetatenia româna.multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 12 Octombrie 2018
Alocatia o veti putea primi pe cel putin 12 luni din urma, potrivit Legii 61/1993.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil damian71 damian71 Buna am si eu o intrebare nepotul meu e nascut in spania are 8 ani nu a beneficiat de nici o alocatie din romania pina acum. Are dreptul la alocatie din ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat anyared anyared Fratele meu împreună cu soția lui au un copil de 8 lunI care este născut în SUA.Ei au domiciliul în România. Poate sa ceara alocatie de stat în ... (vezi toată discuția)
Plata alocatiei de stat valybalan valybalan buna seara!am doi copii,in varsta de doi respectiv cinci ani,nu am luat niciodata alocatii pentru ei,in urma cu cateva saptamani am facut cererea specifica dar ... (vezi toată discuția)