Buna ziua povestea mea e pe scurt cam asa am avut acum 1 an un proces cu fosta concubina pentru custodia fetitei noastre fetita fiind minora normal a ramas la mama dupa incheierea procesului am fost obligat sa platesc 1 din veniturile nete asa este scris in decizia instantei pe site-ul judecatoriei in decizia scrisa primita de reclamanta adica de mama scrie 1/4 din veniturile nete problema mea este ca eu iam platit din mana neavand acoperire pentru banii dati acum aceasta ma reclamat la politie pentru abandon familial pentru ca am refuzat sa ii platesc diverse sume ce mi le cerea acum dami 5 milioane dupa dami 8 si tot asa eu trebuia sa platesc cum avea ea nevoie de bani si am refuzat ce este de facut in cazul acesta eu nu am primit decizia scrisa a instantei am vazut pe site sentinta si programul fe vizita asi dori sa stiu ce e de facut in cazul acesta multumesc in plus aceasta a parasit tara nu mai spun ca incearca sa rupa orsice legatura blocandumi numarul de telefon si conturile de socializare refuza constant sa imi furnizeze informatii cu privire la fetita legat de sanatate legate de gradinita etc
Pai nu trebuia sa platiti decat prin banca sau posta nu din mana.
Singura dvs sansa este cand suna sa o determinati sa spuna adevarul, sa i spuneti eu ti am dat x bani si tu spuo acum ca nu ti am dat banii.
Exista program pe telefon sa o inregistrezi