avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot sa vand un teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot sa vand un teren

buna ziua ! acum 5 ani am mostenit un teren impreuna cu o verisoara ..am facut la vremea respectiva actele de succesiune si de mai bine de 3 ani eu nu mai stiu nimic de ea ... am gasit un cumparator si nu stiu cum ar trebui sa procedez ca sa il pot vinde .. ea banuiesc ca este plecata din tara
toate actele sunt la mine .. doar ca este nevoie si de semnatura ei .
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
krysy, utilizator
Cel mai recent răspuns: krysy , utilizator 21:02, 13 Octombrie 2018
Buna ziua. Aveti nevoie de acordul ei, nu putem noi sa va spunem unde sa o gasiti. Ca sa rezolvati problema, sunt doua variante, fie va interesati si o gasiti, fie introduceti o actiune de iesire din indiviziune, cu ajutorul unui avocat, incercand sa fortati judecata fara prezenta persoanei, ceea ce este destul de greu, dar nu imposibil.
va multumesc pt raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor ! bunica mea impreuna cu fratele au mostenit ... acn acn Buna ziua tuturor ! Bunica mea impreuna cu fratele au mostenit de la parinti un teren extravilan de 1,5 ha. Dupa decesul bunicii am facut succesiunea pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul meu,inainte de deces,a facut testament pentru terenul ce l-a avut,mamei mele si unei surori a mea. Este vorba de un teren in indiviziune si ... (vezi toată discuția)
Partajarea bunurilor obtinute prin succesiune paulini_iolanda paulini_iolanda in urma decesului parintilor, am mostenit impreuna cu fratele meu, o casa si un teren si am facut succesiune comuna . intre timp, fratele meu , care are 3 ... (vezi toată discuția)