avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Sunt casatorita avem impreuna un copil diagnosticat cu autism eu. fiind insotitoarea copilului.In urma unor neintelegeri in urma cu trei luni m am separat de sot(inca nu am divortat.Intrebarea mea este daca pot sa l chem in instanta pt. plata pensiei alimentare
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 13:12, 14 Octombrie 2018
Buna seara,
Da dar o data cu aceasta cerere va trebui sa solicitati si stabilirea domiciliului minorului la dumneavoastra.
Bună ziua!
Puteți și trebuie s-o faceți, fiind în interesul superior al minorului, cu atât mai mult cu cât are și problemele menționate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 2 a oara la divort cu o singura persoana myo myo Buna seara!, Sunt casatorita , a 2 a oara cu acelasi barbat. In timpul primei casatorii a rezultat un copil -acum are 14 ani- la primul divort mi-a fost mie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in momentul de fata sunt casatorit in acte.am locuit ... roninica roninica Buna ziua, In momentul de fata sunt casatorit in acte.Am locuit cu sotia in casa socrilor pana in anul 2018,cand m-au alungat din casa.Sotia a stat cu mine ... (vezi toată discuția)
Acord de mediere la divort MamadeAndrei MamadeAndrei Buna seara ! Am deschis procesul de divorț în instanță și apoi am obținut prin ordonanța președințială domiciliul copilului la mine (mama) și ... (vezi toată discuția)