avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna ziua ,am cerut sa mi se facă titlu de proprietate pe o casa ,am intabulato și is înscris in CF plătesc impozit dar primăria refuza sa îmi dea titlu de proprietate pe motiv ca tre sa verifice nu știu ce arhiva ,ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:37, 14 Octombrie 2018
Adresati-va primariei in scris, apoi asteptati un raspuns oficial. Daca nu-l primiti, analizati posibilitatea de a actiona cu ajutorul unui avocat sau, in continuare, pe cont propriu, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, a.d.s bcollie bcollie Ma confrunt cu o problema ciudata. Am fost sunat de la primaria satului in care am un teren intravilan, cumparat in baza unui contract de cumparare-vanzare in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am contract de vanzare-cumpărare prin notariat, ... Dabdica Dabdica Bună ziua, Am contract de vanzare-cumpărare prin notariat, pe un teren intravilan fară construcție din anul 1973. Pe terenul meu s-a emis titlu de ... (vezi toată discuția)