avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

Buna ziua. Va rog, daca ma puteti lamuri intr o anumita privinta.
Eu am lucrat in invatamant ca si cadru didactic, iar in paralel am lucrat si la o policlinica particulara de RMN si CT!
Contractul cu scoala l am avut pana la 31.08.2018, deoarece am fost cadru didactic suplinitor! Mentionez ca din septembrie nu am mai luat ore pentru predarea in ideea de a nu incurca scoala, fiind foarte greu ca ulterior sa mai gaseasca cadru didactic!
De la 01.09.2018 am ramas doar cu contractul de munca de la policlinica!
De pe 20.10.2018 o sa intru in prenatal.
Plata concediului prenatal mi o va face atat scoala cat si policlinica? Sau cum se calculeaza?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2018
Ionela Gabriela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 15 Octombrie 2018
Plata concediului prenatal o va face numai cei de la policlinica.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Dar in momentul cand mi se va calcula concediul de crestere a copilului, se vor cumula cele 2 salarii?

Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
Ionela Gabriela, utilizator
In calculul indemnizatiei pentru CCC, vor fi luate in considerare cele doua salarii , potrivit lunilor aferente perioadei eligibile pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua. Lucrez ca si cadru didactic suplinitor de 3 ani si in paralel de 5 luni la o policlinica privita de RMN si CT. Dupa foarte mult timp am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal ameliapintea72 ameliapintea72 Am intrat in cadrul muncii din septembrie 2012 si fiind insarcinata as avea dreptul sa intru in concediul prenatal incepand cu 1 februarie 2013 (adica cu 63 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate 00Monica42 00Monica42 Am o nelamurire cu privire la indemnizatia de maternitate. Eu urmeaza sa nasc in luna August 2016. Din 01.01.2015 pana la 30.09.2015. am lucrat la banca. Din ... (vezi toată discuția)