avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Termen divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Termen divort

Buna ziua..sotul a depus cererea de divort la judecatorie. Avocatul meu a depus intampinarea mea. Insa nu mai primesc citatia pt termen. A trecut o luna de zile de la depunerea intampinarii si nimic. Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Diana2356 , utilizator 14:39, 15 Octombrie 2018
Nu. Puteti ruga avocatul sa se intereseze daca e stabilit vreun termen. Asta poate duce la costuri suplimentare in anumite cazuri, dar vad ca sunteti ingrijorata. Pare ca sunteti inclinata spre a va gandi ca sunt probleme. Poate daca tot aveti atata timp de gandire pana la termen, ajungeti la un acord cu sotul.
Doresc sa scap cat mai repede de aceasta persoana. Nu comunic cu el. Nu se poate ajunge la acord. De aceea sunt îngrijorată. Doresc sa se finalizeze cat mai curand.
Am dosare la care au trecut 2-3-4 luni de la momentul depunerii intampinarii.Av dvs s-a hazardat sa va indice termenul de 2 saptamani,depinde doar de instanta de judecata,de probleme administrative.Ce inseamna sunteti ingrijorata, pt un divort banal cum mai sunt mii sau zeci de mii anual credeti ca e o conspiratie impotriva dvs ?
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Poate sunt eu usor paranoica. Gandindu ma ca in 2 saptamani va fi dat termenul asa cum Av mi a spus, m am panicat vazand ca citatia nu mai apare. Vreau sa scap de aceasta persoana odata pt todeauna si ma panicasem ca se intarzie cu termenul.
Stati calma, daca nu comunicati cu el nu mai conteaza ca dureaza o luna sau 3, nu? Veti fi citata, veti avea dosar.... veti divorta.

Alte discuții în legătură

Termen de judecata davidc davidc Buna ziua, Vreau sa ma lamuresc intr-o chestiune legata de termenul de judecata. Pe portalul instantelor apare la rubrica sedinte, data de 09.04.2014 in ... (vezi toată discuția)
Se depune intampinare de 2 ori? nitmar nitmar se declara recurs in august 2010, cu termen in ianuarie 2011. Mi se comunica citatia fara motive de recurs, care nu erau depuse la dosar. Primul termen urma sa ... (vezi toată discuția)
Termene Martonze Martonze Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)