Buna ziua..sotul a depus cererea de divort la judecatorie. Avocatul meu a depus intampinarea mea. Insa nu mai primesc citatia pt termen. A trecut o luna de zile de la depunerea intampinarii si nimic. Ce ma sfatuiti?
Procedural, depunerea întâmpinării este succedată de un termen de 10 zile în care se depune răspunsul la întâmpinare!
În termen de 3 zile de la depunerea acestuia, instanța ar trebui să fixeze un termen care nu poate depăși 60 de zile de la acel moment.
Însă acestea sunt norme de recomandare! Aveți la dispoziție posibilitatea contestației privind tergiversarea procesului dar eu consider că oportun ar fi să mai aveți răbdare.
Procedural, depunerea întâmpinării este succedată de un termen de 10 zile în care se depune răspunsul la întâmpinare!
În termen de 3 zile de la depunerea acestuia, instanța ar trebui să fixeze un termen care nu poate depăși 60 de zile de la acel moment.
Însă acestea sunt norme de recomandare! Aveți la dispoziție posibilitatea contestației privind tergiversarea procesului dar eu consider că oportun ar fi să mai aveți răbdare.
Termen de judecata
davidc
Buna ziua,
Vreau sa ma lamuresc intr-o chestiune legata de termenul de judecata.
Pe portalul instantelor apare la rubrica sedinte, data de 09.04.2014 in ... (vezi toată discuția)
Termene
Martonze
Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)