avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechimea în specialitatea studiilor absolvite
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechimea în specialitatea studiilor absolvite

Sunt polițist, am absolvit Facultatea de Drept, în baza studiilor am primit sporul de 25% specific agenților de poliție timp de 9 ani, am trecut în corpul ofițerilor în urma unui concurs TCO în anul 2017. Mi-a fost acordat gradul de subinspector, fără a lua în considerare perioada în care am beneficiat de acel spor. Ce șanse sunt ca să obțin în instanță că acea perioadă să constituie vechime în specialitatea studiilor absolvite și implicit un grad superior celui de subinspector?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 15 Octombrie 2018
Nimeni nu va poate spune exact ce sanse aveti in instanta.
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala pentru promovarea din studii medii in studii superioare lenareg lenareg Care ar fi baza legala pentru promovarea din studii medii in studii superioare a personalului contractual dintr-o primarie , prin transormarea postului ... (vezi toată discuția)
Functionar public cu statut special turcuflorinel turcuflorinel Sunt subofiter la Politia de Frontiera Galati, agent principal de politie,de 6 ani. In perioada 2007-2009 am facut un master profesional in cadrul Acad. ... (vezi toată discuția)
O intrebare popescuvirgil44 popescuvirgil44 La absolvirea unui master profesional, de catre un subofiter de politie, in cadrul Academiei Al.I.Cuza Bucuresti, cu durata de 2 ani,se acorda gradul de ... (vezi toată discuția)