avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rebransare gaze naturale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rebransare gaze naturale

Locuiesc la bloc la et 4 ...am fost tăiată de la rețeaua de gaze de mai mulți ani de către asociația de locatari...as vrea sa ma rebransez si as vrea sa stiu care sunt pasii si cat ma costa rebransarea... cat durează până ma rebranseaza ( cei de la asociatie au zis ca au depus cerere pe 2 oct 2018 )
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:29, 15 Octombrie 2018
Intrebati-i pe cei care va vor rebransa, cei la care asociatia a depus cererea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Materializarea interesului dv este conditionat de o componenta birocartica aprobarea cererii de rebransare so alta componenta de executie rebransare fiecare etapa depinzand de fluxul normal=furnizor de gaze,operator care aproba proiectul tehnic si partea executionala
Teoretic raspunsul autoritatilor ar trebui comunicat in termen de 30 dez ile eventual prelungit cu 15 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eon gaz plata rebransare +garantie 365 lei aroc1 aroc1 buna seara.azi de dimineata a venit un reprezentant de la eon a taiat furnizarea gazului si a spus ca nu ne rebranseaza pana nu platim tot.ok,am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de semnăturile a 17 vecini ca să-mi pun centrală de apartament. cât valorează o semnătură, este posibil să-mi ceară 2-300 de lei fiecare? elenna9 elenna9 ziua, am si eu o nelamurire, Am cumparat un apartament pe numele fiicei mele, minor de 12 ani, bani mosteniti in urma decesului tatalui, ceea ce implica si ... (vezi toată discuția)
Decizie corecta a asociatiei de proprietari ? leia leia Suntem trei apartamente pe scara care nu ne-am pus contoare de gaze separat . Deoarece unul din cele trei apartamente are datorii mari la intretinere ... (vezi toată discuția)