avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radierea societatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radierea societatii

Am cumparat un imobil cu 3 ani in urma. Ulterior am aflat ca la aceasta adresa a fost inregistrat o societate cu contract comodat. Patronii nu mai sunt in tara. Anual primim o adresa de la ANAF, ca nu s-a depus bilantul.
Ce trebuie sa fac ca societatea sa fie scoasa de la aceasta adresa?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:21, 17 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la registrul comertului cu actul de vanzare cumparare. Cu ce va dau ei mergeti si la directia de impozite si taxe de la primarie ca sa solicitati scoaterea sediului social de pe acea adresa.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema sediu social marius.radu85 marius.radu85 Salutare! Am si eu urmatoarea problema: nu pot inregistra sediul social deoarece exista deja o firma inregistrata in garsoniera mea. Mai pe larg: In ... (vezi toată discuția)
Sediul social/punct de lucru diana.birsan20 diana.birsan20 Buna ziua! Doresc sa înființez o societate cu răspundere limitată, al carei obiect de activitate va fi in principiu comerțul online. Cu toate acestea, vor ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)