avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte copii

Ma numesc Costea Andreea Petronela sunt divorțata din 2008.AM locuit cu părinții și băiețelul rezultat din prima căsnicie.Am o depresie pe care o tratez in momentul de fata.Acum locuiesc la o alta adresa deoarece am un alt sot si a venit pe lume o fetita.Fetita locuieste cu noi dar băiatul locuieste cu bunicii.Din cauza ca nu sunt căsătorită a trebuit să mă ia in spatiu tot părinții,ca atare :-au solicitat copie după buletin si dupa hotararea de divort.Intrebarea mea este se pot folosi părinții de problema mea de sanatate ca sa se foloseasca de actele mele personale?Mai rau este ca nu accepta sa iau copilul,băiatul la mine decat vinerea si incearca sa ma îndepărteze sa vad situatia copilului.Se pot folosi de a si exercita dreptul asupra copilului si sa îmi ia copilul ,respectiv sa foloseasca documentele pe motiv cacă nu sunt apta emotional?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 02:36, 18 Octombrie 2018
in principiu nu dar luati legatura cu un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa parasesc caminul conjugal Iuliana Florea Iuliana Florea Buna seara! Am un baietel de 6 ani si vreau sa parasesc caminul conjugal,precizez ( nu suntem casatoriti legal) traiam in uniune consensuala. Baiatul este pe ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi castig copilul meu de 6 ani ContSters137221 ContSters137221 Am divortat de sotul meu in septembrie 2009, plecand pe furis de acasa impreuna cu baietelul meu de 6 ani. A trebuit sa fac acest lucru deoarece sotul meu este ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager mpacuraru mpacuraru mama mea a cumparat un apartament pe numele meu cu uzufruct viager.banii de la ea i-am primit acum vrea sa o tin in casa pe sora mea si eu nu vreau ma ameninta ... (vezi toată discuția)