Buna ziua, incep prin a va detalia pe avut povestea sa mai bine spus strigătul de ajutor, sunt mama a 2 copii am divortat legal de un an jumate, instanța a hotărât impreuna cu noi sa meargă copii unul la fostul soț și unul la mine, toate bune, până în prima săptămână cand am observat ca neglija copilul nu îl ducea la scoala îl ținea încuiat în casa, automat am luat copilul la mine asta fiind in luna noiembrie 2017 , în luna decembrie ma sunat sa imi spuna ca e in germania si ca sa raman eu cu ambii copii, ca deschide el proces sa se stabileasca domiciliul copilului la mine, Ok, în februarie ă deschis el proces sa se stabileasca domiciliul copilului la mine si pt pensia alimentara, sa terminat procesul pe 4 octombrie , ce as putea face, de unde sa iau sentinta(mentionez ca nu am avut avocat) pensia nu a plătit.o deloc nici un leu nu a dat din momentul cand a plecat in germania
Hotararea vi se comunica la domiciliu cand va fi redactata. Daca s a pronuntat pe 04 octombrie e prea devreme la acest moment. Circa 45-60 de zile (daca nu si mai mult, in functie de incarcatura instantei respective) dureaza redactarea hotararii.
Divort
N_&_K_43
in cat timp se da hotararea de divort ..mentionez ca am terminat procesul in luna octombrei pe data de 16...si nici acum nu am primit nimic... (vezi toată discuția)