avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul Ore + CO
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul Ore + CO

Buna seara, ma puteti ajuta va rog cu un raspuns pentru urmatoarea nelamurire?

Pentru luna octombrie 2018 stiu ca minimul de ore lucrate este de 184, luna avand 23 de zile lucratoare. Eu lucrez in ture de 12/24 iar uneori si intermediar, in mod normal luna de luna fac 20 30 de ore suplimentare doar ca pentru luna octombrie am avut concediu 4 zile, iar acum, la final de luna voi fi avut in jur de 176 de ore lucrate.

Imi puteti spune, va rog, daca pentru luna octombrie sunt in plus cu orele lucrate( adica se taie din 184 de ore cele 32 pe care le-am avut ca si CO) sau voi fi pe minus, dat fiind ca am avut CO si nu voi atinge minimul de ore necesare pentru Oct.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alex04041982 , utilizator 00:30, 18 Octombrie 2018
Buna seara.zilele de co se considera zile efectiv lucrate.co este un drept al dvs stabilit prin lege.daca ati lucrat suplimentar veti fi platit suplimentar .zilele de co+ efetivul de ore lucrate =salariul net negociat+orele suplimentare(daca aveti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program pompieri 24 / 48 turap turap este legal ca un pompier , fie el si militar , sa lucreze intr o luna 232 de ore din care sa I fie platite ca suplimentare doar 24 ? Respectiva luna avand 176 ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 12/24 - calcul ore covi covi Buna ziua , Lucrez intr-o unitate spitaliceasca , programul este de 12/24 adica 7-19,19-7 cu liber 24 s.m.d ( nu avem liber 48h dupa tura de noapte ci, 24 ... (vezi toată discuția)
Cum procedam cu plata unui salariat care nu are toate orele lucrate intr-o luna? Utilizatoarea Utilizatoarea Buna ziua! Salariat cu program inegal (ture), pe luna septembrie lucreaza 8 ore suplimentare, iar pe luna octombrie minus 4 ore fata de zilele lucratoare din ... (vezi toată discuția)