Buna seara, ma puteti ajuta va rog cu un raspuns pentru urmatoarea nelamurire?
Pentru luna octombrie 2018 stiu ca minimul de ore lucrate este de 184, luna avand 23 de zile lucratoare. Eu lucrez in ture de 12/24 iar uneori si intermediar, in mod normal luna de luna fac 20 30 de ore suplimentare doar ca pentru luna octombrie am avut concediu 4 zile, iar acum, la final de luna voi fi avut in jur de 176 de ore lucrate.
Imi puteti spune, va rog, daca pentru luna octombrie sunt in plus cu orele lucrate( adica se taie din 184 de ore cele 32 pe care le-am avut ca si CO) sau voi fi pe minus, dat fiind ca am avut CO si nu voi atinge minimul de ore necesare pentru Oct.
Buna seara.zilele de co se considera zile efectiv lucrate.co este un drept al dvs stabilit prin lege.daca ati lucrat suplimentar veti fi platit suplimentar .zilele de co+ efetivul de ore lucrate =salariul net negociat+orele suplimentare(daca aveti).
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.