avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa succesiune

Bună ziua
Bunicul meu a decedat în 1985 în urma lui au rămas 3 moștenitori, soția și două fete.
S-a făcut taxa de succesiune după bunicul meu fetele renunțând la parte lor în favoarea mamei lor
Anul trecut a decedat și bunica au început demersul pentru taxa de succesiune ambele fete nu pot face taxa de succesiune pentru că apar ca moștenitoare în urma bunicului dar ele au renunțat la notar,iar bunica a avut titlul de proprietate doar pe numele ei.Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:40, 19 Octombrie 2018
Unde anume apar ca moștenitoare?

Unde anume apar ca moștenitoare?

Apar la rol ținând cont ca ele au renunțat la notar în anul 1985 cu semnături pe acte ,la primărie au întrebat dece are doar bunica titlul de proprietate și ele nu au
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
Andrei dragos, utilizator
Sa ia legatura cu un avocat și dacă au rolul de cel puțin 10 ani, să deschidă o acțiune în constatarea proprietății.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate dezbatere mostenire gabiconstanta gabiconstanta bunicii mei nicolae si anica au avut 4 fete .--ionica , nela , lia , tudorita . in anul 1970 bunicul nicolae a decedat - sa facut succesiune - au ... (vezi toată discuția)
Are drept de a intra pe un teren? iulianduma34 iulianduma34 Pe scut,tata este unicul mostenitor dupa bunicul lui din partea mamei lui,bunicul avea doua fete,care impreuna cu sotia bunicului au renuntat la succesiune,in ... (vezi toată discuția)
Mostenire prin uzucapiune ionmoromete ionmoromete Stiu ca titlul este un pic fortat dar ideea este urmatoarea; Dupa decesul bunicilor mei a fost deschisa succesiune iar fratii mamei au renuntat in favoarea ... (vezi toată discuția)