avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen raspuns cerere solicitare angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen raspuns cerere solicitare angajator

Care este termenul de raspuns pentru o cerere adresata angajatorului? Nu ma refer la eliberare de acte, ci la o solicitare oarecare a unui raspuns / a unei actiuni, o cerere la care vreau un raspuns oficial.

E vreun termen legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 19 Octombrie 2018
Acest termen trebuie sa fie reglementat in regulamentul intern al angajatorului.

Termenul de 30 de zile prevazut de OG 27/2002 este aplicabil institutiilor si autoritatilor publice... nu sectorului privat.
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu scrie nimic in Regulamentul intern. Asta ce inseamna? Ca nu ii obliga nimeni sa rapunda? Nu e termen sau vreo obligatie, asa e? :(
Intr-adevar, nu il poate trage nimeni la raspundere ca nu exista obligatie legala in sarcina lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal raspuns societate privata moshusm moshusm Buna ziua, In urma unei audiente solicitate de mine HR-ului,mi-a fots promisa o ancheta interna si de asemenea un raspuns.Au trecut 60 zile in care nu am ... (vezi toată discuția)
Termen legal de raspuns la o sesizare claudyya4u claudyya4u Buna ziua. As dori sa stiu si eu in ce termen trebuie sa dea raspuns angajatorul (o societate comerciala) sesizarii unui angajat? Sesizarea presupune ... (vezi toată discuția)
Cerere catre angajator silviu35 silviu35 IN cit timp trebuie sa imi raspunda angajatorul la cerere solicit 3 zile lucrate la negru,am probe cu tel mobil,pe ce lege si articol imi intemeiez cererea. (vezi toată discuția)