Bună ziua. Am o nelămurire, am fost angajată pe 22 ianuarie 2018 și am ieșit în concediu pe 3 iulie, beneficiez de concediu medical de sarcină și lauzie ( adică cele 126 de zile)dacă nu am 6 luni? Nu înțeleg cu o luna cotizata din 12luni ce înseamnă?
OUG 158/2005
art.7
Stagiul minim de asigurare pentru acordarea drepturilor prevăzute la art. 2 alin. (1) lit. a)-d) este de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.
Până la 1 iulie 2018, stagiul minim de asigurare pentru acordarea drepturilor prevăzute la art. 2 alin. (1) lit. a)-d) din OUG 158/2005 a fost de o lună realizată în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.
Concediu medical?
iza16
Buna ziua! Am auzit ca de luna viit intra in vigoare o lege privind acordarea concediului medical? Intrebarea mea este: trebuie să fi lucrat 6 luni in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
MariaMary89
Cine se pricepe la concediu medical? Am o intrebare. Am lucrat din ianuarie 2019 pana in iulie 2019 la o firma, pe urma am facut pauza si m-am reangajat din ... (vezi toată discuția)