new_2009 a scris:
o discutie pe cale amiabila poate face minuni uneori. daca ii explicati situatia angajatorul cu siguranta va intelege (pt ca angajatorul va suporta si cheltuielile de judecata daca veti avea). :">
Asta in cazul in care intradevar va avea loc :)) Azi dimineata cand am vb cu el mi-a promis ca in jur de ora 10:00 - 10:30 ne vom intalni sa discutam. Iata ca este aproape ora 12 si nici macar nu mai raspunde la telefoane (am incercat sa-l contactez de aprox. 4-5 ori)
new_2009 a scris:
contractul de munca este pe perioada nedeterminata? discutati cu el si mergeti si inregistrati un act aditional prin care se modifica durata contractului in perioada determinata pana la data de ... . angajatorul sa isi plateasca contributiile din salarii la zi si veti beneficia de somaj, la expirarea cim pe durata determinata. :O
Da, contractul de munca este pentru perioada nedeterminata (cu incepere din data de 06.10.2009, dar depus la ITM abia in 25.10.2009 datorita intarzierii din partea angajatorului).
Actul aditional pentru tranferul la perioada determinata, cu ce data trebuie trecut pentru a inceta in data de 01.12.2009? Este necesar sa fie valabil minim 1 luna?
Daca angajatorul nu plateste contributiile la somaj pentru aceasta perioada, ce consecinte sunt pt mine? (mentionez ca am oricum 12 luni in ultimele 24 platite contributii de la anteriorul loc de munca, vechime 2 ani)
Multumesc pentru raspunsurile dvs. si pt incurajari :D