avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Paternitate,test Adn.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitate,test Adn.

Buna seara.Am o fetita de 5 luni,este trecuta pe numele meu,pentru ca tatal ei,nu a venit sa o recunoasca,am rupt legatura,si s-a trezit acuma deodata dupa atata timp sa faca testul de paternitate.I-am spus ca sunt de acord sa l faca.Ce vroiam sa va intreb,eu sunt din Bacau,unde as putea merge sa fac testu,dar sa aibe valoare juridica.La noi in Bacau nu se face.La Iasi se poate face? Va multumesc
Testarea se poate efectua si la SERVICIUL DE MEDICINA LEGALA DIN BACAU.

Ulterior, poate interveni recunoasterea voluntara a minorului, prin declaratie data in fata ofiterului de stare civila.

Dupa ce intervine aceasta declaratie, va puteti adresa instantei de judecata, in vederea determinarii formei de exercitare a autoritatii parintesti, in vederea stabilirii locuintei minorului, precum si in vederea obligarii paratului la plata unei pensii de intretinere.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pe proprie raspundere ioana71 ioana71 Buna ziua.Suntem divortati iar sotul meu a spus ca nu vrea sa recunoasca copilul, chiar daca este al lui si este conceput in timpul casatoriei. Avocata lui i-a ... (vezi toată discuția)
Incredintarea unui minor mariamari100 mariamari100 Buna seara!Numele meu este Maria,am 17 ani si o fetita de 6 luni care este dintr-o relatie de concubinaj care a durat 1 an si jumatate.Eu nu mai tin absolut ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!! tatal cere copilul dupa 10 ani...in care nici macar nu l-a recunoscut! fany22 fany22 Buna ziua, Problema e urmatoarea: Mama fetitei, se desparte de barbatul care se presupune a fi tatal fetitei (el nu vrea s-o recunoasca pe motiv ca nu-i al ... (vezi toată discuția)