avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aprobare cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aprobare cerere

Dacă am depus o cerere pentru a lucra cu jumătate de normă din motive personale angajatorul poate să nu o aprobe sau este un drept al meu care trebuie acceptat?
Dacă nu se raspunde în termen de 30zile se poate considera aprobare tacită? (Mentionez că sunt profesor)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:17, 20 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul poate sa o aprobe sau nu.

Nu se aplica aprobarea tacita in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul emiterii unui act intrucat nu mi-am achitat impozitele ukmaurice ukmaurice [b][i]In urma solicitarii de eliberare a unui certificat de urbanism pentru o hala industriala pe terenul unei persoane juridice,s-a obtinut avizul comisiei de ... (vezi toată discuția)
Termen acceptare incetare raporturi de munca (art. 55 lit.b si art.81) cyan cyan Un angajat notifica angajatorul cu privire la incetarea raporturilor de munca incepand cu o anumita data cu acordul partilor sau prin demisie. 1. Care este ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata grepfruit grepfruit Buna ziua, As avea nevoie, va rog, de o informatie : am depus acum o luna o cerere de concediu fara plata pentru 4 luni. Desi în culise se fac tot felul ... (vezi toată discuția)