avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probleme contract rcs&rds
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probleme contract rcs&rds

Acum cateva zile cand am platit abonamentul rcs ( fara sa mi vina factura) si vrand sa vad de ce suma de plata era mai mare decat de obicei mi s a spus ca nu pot sa mi ofere informatii despre cont, eu fiind imputernicit pe acel cont, contul fiind pe numele mamei mele. Surpriza mare a fost sa aflu ca eu nu mai sunt imputernicit pe acel cont ci o alta persoana necunoscuta. Tin sa precizez ca mama mea nnu a facut acea schimbare. Inca nu stiu daca acea persoana pusa de cei de la rcs ca imputernicit nu a facut nici o modificare pe contract.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:09, 20 Octombrie 2018
Este greu de dat o parere asa de la distanta. Trebuie sa va deplasati la fata locului si sa vedeti despre ce este vorba. Poate este chiar o eroare de comunicare, de introducere date, s.a.m.d.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer abonament internet / tv la rcs Popesku Popesku Buna ziua, in 11.2014 am facut un abonament la RCS pentru internet si Tv, apoi in 01.2016 a trebuit sa ma mut, implicit sa mut si serviciile la noua adresa. ... (vezi toată discuția)
Renuntare unilaterala la contract societate de cablu Berninger Berninger Buna ziua! Stiu ca exista deja intrebari similare pe forum, insa din cate am vazut pana acum, este de obicei vorba de rezilieri ale contractelor incheiate ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa aflata sub ipoteca pentru care nu s-a facut succesiunea dan matedan dan matedan Buna seara Acum cativa ani, tatal meu a decedat, supravietuitori fiind sotia si 3 copiii. Atunci nu s-a facut succesiunea deoarece imobilul se afla sub ... (vezi toată discuția)