Buna ziua.
Am următoarea nelamurire. Am avut 2 contracte de muncă, 4h/zi la un angajator si 4 h/zi la alt angajator. Din februarie 2018 mi s-a încetat unul din contracte si s-a intregit norma de 8h/zi si salariul pe celălalt contract. Am nascut in luna august 2018 si stiu ca se cumulează veniturile pentru calculul indemnizației. Intrebarea mea este daca pentru angajatorul unde mi s-a încetat contractul in februarie 2018 se iau in calcul veniturile din perioada august 2018-septembrie 2017, chiar dacă 6 luni nu am venituri acolo sau din perioada februarie 2018-martie 2017 unde am avut lunar venituri. Luna nasterii copilului- august intra la calcul? Multumesc frumos.
1. Pentru luna nașterii copilului se iau în calcul veniturile cuvenite pentru acea lună, respectiv venitul pe care l-ar fi primit persoana dacă ar fi lucrat în toată luna sau cumulul dintre venitul aferent zilelor lucrate cu indemnizația de maternitate.
2. Se iau in calcul toate veniturile realizate in cele 12 luni eligibile pentru CCC, septembrie 2017 - august 2018.