avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație crestere copil

Bună ziua! Daca copilul e nascut in 27.08, pentru calcularea indemnizatiei de crestere copil se iau in calcul 12 luni de venituri nete incepand cu luna nasterii? Si daca incep cu august 12 luni inapoi ce iau in considerare? Venitul aferent lunii august care se încasează in septembrie sau venitul care a fost incasat in august aferent lunii iulie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 7 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, se iau in calcul 12 luni de venituri nete incepand cu luna nasterii ..... septembrie 2018 - august 2019 este perioada luata in calcul.

Pentru luna nașterii copilului se iau în calcul veniturile cuvenite pentru acea lună, respectiv venitul pe care l-ar fi primit persoana dacă ar fi lucrat în toată luna sau cumulul dintre venitul aferent zilelor lucrate cu indemnizația de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizație de creștere copil Andr3utza1991 Andr3utza1991 Buna ziua. Am următoarea nelamurire. Am avut 2 contracte de muncă, 4h/zi la un angajator si 4 h/zi la alt angajator. Din februarie 2018 mi s-a încetat unul ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil tata - cum se calculeaza cele 12 luni de obtinere venituri? deliav111 deliav111 Buna ziua, am si eu urmatoarea nelamurire: pentru ca tatal sa poata beneficia de 1 luna de CIC, acesta trebuie sa fi obtinut venituri in ultimele 12 luni de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil Geea16 Geea16 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Avand in vedere ca indemnizatia de crestere a copilului se calculeaza in functie de veniturile nete ... (vezi toată discuția)