avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna seara eu am lucrat timp de un an si ceva la o firma dar de vrio 3 luni miam dat demisia si abea acum o luna mam reangajat inapoi la o alta firma vreau sa stiu daca ma incadrez in indemnizatia asta de cresterea a copilului pana la 2 ani si ce acte miar trebui pentru acesta indemnizatia .va rog imi trebuie asta urgent va multumesc
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 21:42, 20 Octombrie 2018
Nu vă încadraţi fiindcă nu aţi lucrat neîntrerupt 12 luni în ultimul an înainte de naşterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj veronica38 veronica38 buna ziua am o nelamurire an legatura cu dreptu la somaj .am lucrat an anul 2009 la o firma o perioada de 3 luni la care miam rupt picioru miam dat demisia ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Mihai Dima Mihai Dima Buna ziua, Viitoare mea soție a ramas însărcinată pe data de 10 octombrie 2018,ea a lucrat la o firmă de transporturi timp de 2 luni,apoi si-a dat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pentru calculul indemnizatiei de crestere copil se ... alle.militaru alle.militaru Buna ziua. Pentru calculul indemnizatiei de crestere copil se iau in calcul numai lunile in care ai avut venit? De exemplu, eu am lucrat 7 ani neintrerupt, la ... (vezi toată discuția)