avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

buna ziua,
am expus cu ceva timp in urma o problema pe care o am cu fostul angajator si le multumesc celor care mi-au raspuns, dar intre timp a mai aparut o problema legata de cartea de munca

La cererea mea catrea angajator de a imi elibera catrea de munca acesta mi-a spus ca trebuie sa ma deplasez la sediul social al firmei si sa imi ridic cartea de munca, mentionez ca eu am lucrat la unul dintre punctele de lucru, sediul social al angajatorului este intr-o alta localitate la o distanta considerabila de Bucuresti.
Este corect ce face angajatorul ? cum ma sfatuiti sa procedez pentru a intra in posesia cartii de munca ? www.avocatnet.ro/images/smil...
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 21:00, 11 Noiembrie 2009
Puteti sa-l rugati sa v-o trimita prin posta cu confirmare de primire/valoare declarata, avand in vedere distanta.
Sau puteti sa imputerniciti pe cineva care sa o ridice .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca je_ramy je_ramy In perioada nov 2007-iul 2008 am lucrat la o societate cu contract de munca. Din iulie 2008 pana in iunie 2010 am lucrat la o alta societate unde am declarat ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca valentinaaa valentinaaa Buna ziua! Am lucrat pana pe 15 decembrie 2009 la o firma care are punctul de lucru in Bucuresti, dar sediul social si toate actele in Techirghiol. Cartea mea ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca retinuta zoli78 zoli78 Salut,sunt nou pe acest site si am si eu o problema.Cartea mea de munca e la fosta mea firma,iar acuma am trimis pe cinava,care prin imputernicire legalizata ... (vezi toată discuția)