avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul ma pune in pericol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul ma pune in pericol

Administratorul blocului ma pune intentionat in pericol atat pe mine cat si pe ceilalti proprietari. Despre ce este vorba?
El a schimbat fara acordul nostru gresia antiderapanta cu un material extrem de alunecos cand e umed afara, am cazut pe scari de multe ori.
Refuza sa puna mocheta antiderapare cumparata din banii nostri.
Unde se incadreaza juridic aceasta fapta, va rog?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DaniSarah , utilizator 14:20, 25 Octombrie 2018
schimbati administratorul. nu e vorba de juridic, sunt clauze in contractul de administrare sau de munca. administratorul indeplineste deciziile Comitetului de Bloc sau Adunarii Generale.
Domnule, chiar credeti ca eu imi pierd timp de viata pretios sa intreb ceva ce orice prost stie???
De ce nu raspunde nimeni la exact ce se intreaba si vin toti cu ce le trece prin cap doar sa se afle in bors????

Astept raspuns de la un avocat.
Va rog ceilalti sa va abtineti.

Adrian Dimitriu a scris:

schimbati administratorul. nu e vorba de juridic, sunt clauze in contractul de administrare sau de munca. administratorul indeplineste deciziile Comitetului de Bloc sau Adunarii Generale.

Dați căutare cu lupa, pe acest site : Nerespectarea contractului de munca de către angajat ... puteți găsi răspunsuri, pe care și eu le-am luat la cunoștință... speța este de luat aminte.
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
DaniSarah, utilizator
Da, buna ideea numai ca la noi nu este acesta cazul, individul nu are un contract de munca ci este un PFA cu contract prestari servicii. Pe mine ma intereseaza exact pe aspectul scris - pericolul in care ma pune la folosirea proprietatii, nu altceva. Un temei juridic prin care sa fac o plangere la politie.
Multumesc, oricum.
Cine sunteti dvs in toata povestea: proprietar, membru al asociatiei, membru CEx sau presedinte?
Cine e 'nostru' si cine i-a spus spus sa puna mocheta si adminul refuza?
Functie de raspunsuri se poate gasi si temeiul dar nu e de competenta politiei in niciun caz. Doar daca aveti certificat de la IML ca ati avut de suferit in urma caderii pe respectiva gresie (cu martori).

P.S. Ce anume doriti sa obtineti, mai exact? Taierea capului administratorului sau sa nu mai alunecati pe gresie?
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
CipM, utilizator

Alte discuții în legătură

Cazatura pe scari placate cu gresie lucioasa radubz radubz Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou acum ceva luni. Gresia de pe scarile de la intrare si de pe hol este gresie ... (vezi toată discuția)
Kitsch in bloc Dana Marin Dana Marin De doua zile ne-am trezit in bloc nou, elegant, cu o mocheta din plastic verde pusa pe jumatate din holul de la intrare. Nu e nici pres, nici traversa, se ... (vezi toată discuția)
Chirie perceputa de proprietari de la asociatia de proprietari care foloseste o incapere comuna din scara blocului hhs hhs Ce trebuie sa declare proprietarii apartamentelor dintr-un bloc daca percep o taxa de folosinta a unei incaperi comune ? Ce consecinte legale sunt? Ce trebuie ... (vezi toată discuția)