avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul ma pune in pericol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul ma pune in pericol

Administratorul blocului ma pune intentionat in pericol atat pe mine cat si pe ceilalti proprietari. Despre ce este vorba?
El a schimbat fara acordul nostru gresia antiderapanta cu un material extrem de alunecos cand e umed afara, am cazut pe scari de multe ori.
Refuza sa puna mocheta antiderapare cumparata din banii nostri.
Unde se incadreaza juridic aceasta fapta, va rog?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DaniSarah , utilizator 14:20, 25 Octombrie 2018
Bună ziua! Bun și așa, în cazul în care e locatar/proprietar și nu este chiar președintele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazatura pe scari placate cu gresie lucioasa radubz radubz Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou acum ceva luni. Gresia de pe scarile de la intrare si de pe hol este gresie ... (vezi toată discuția)
Kitsch in bloc Dana Marin Dana Marin De doua zile ne-am trezit in bloc nou, elegant, cu o mocheta din plastic verde pusa pe jumatate din holul de la intrare. Nu e nici pres, nici traversa, se ... (vezi toată discuția)
Chirie perceputa de proprietari de la asociatia de proprietari care foloseste o incapere comuna din scara blocului hhs hhs Ce trebuie sa declare proprietarii apartamentelor dintr-un bloc daca percep o taxa de folosinta a unei incaperi comune ? Ce consecinte legale sunt? Ce trebuie ... (vezi toată discuția)