avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificare fațadă condominiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificare fațadă condominiu

A făcut cineva vreo cerere scrisă la autoritățile admin. publice pentru modificarea aspectului fațadei blocului? Art.32/L.196/2018 prevede o asemenea cerere. Exista la cineva un model de formulare a solicitării?
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2018
DaniSarah, utilizator
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 15:34, 22 Octombrie 2018
Am înțeles. Proprietarii nu se gândesc sau nu îndrăznesc să gândească că s-ar putea rezolva lucrurile în maniera OUG 18. Mulțumesc pentru timpul acordat!!
Daca se solicira repararea fatadei cu bani din fonduri europene nu e necesara autorizatie?sau vreti sa spuneti ca cu banii din fondul de reparatii costa mai mult?Ce sansa avem sa se acorda aceasta facilitate?

cyan a scris:

Daca veti face reparatia din fondul de reparatii trebuie sa obtineti autorizatie de construire de la primarie.
Nu se gandeste nimeni din primarie la fonduri europene sau cine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anvelopare bloc cu două scări și două asociații: cum se procedează când doar una dintre ele are dosarul aprobat? EUGENIA49 EUGENIA49 Un bloc cu 2 scări dar cu 2 asociații una din scări vor să anvelopeze blocul au tot dosarul aprobat .Cealaltă scara nu are dosar intocmit ptr. anvelopare ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda anvelopare ilegala merepere merepere in urma unei sesizari a unui vecin \\"amabil\\", am fost convocata la politia sector 4 , mi s-a intocmit proces verbal de constatare si mi s-a aplicat amenda ... (vezi toată discuția)
Anvelopare bloc Dana653 Dana653 Buna ziua, Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc a vehiculat la o sedinta urmatoarele ipoteze, pe care as dori sa le verific cu dvs: 1. din ... (vezi toată discuția)