avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am avut două popriri care au fost achitate integral, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am avut două popriri care au fost achitate integral, dar BEJ refuză să-mi deblocheze contul, pretinzând verbal încă o sumă pe care nu o justifică în scris. Ce pot face?

Buna ziua! Am avut 2 popriri care au fost achiatate integral dar Bej-ul refuza sa imi deblocheze contul bancar(in care am niste banuti).Mentionez ca am adresa de la angajator in care este specificat ca sumele au fost achitate integral pe care le-am transmis-o si acestora. Bej sustine verbal ca mai am de achitat suma de 522 ron dar nu raspund emailurilor mele in care cer acte doveditoare pentru acesta suma.Situatia aceasta dureaza de aproape 2 luni.Ce pot face? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:16, 22 Octombrie 2018
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificati-i in scris. Cu termen clar. Daca nu raspund solicitarii, plangere. Daca va executa si pentru suma de 522 lei, promovati contestatie la executare si intoarcerea executarii silite pentru suma executata in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deblocare conturi carmen_di carmen_di Am terminat cu poprirea acum 30 de zile si conturile nu mi-au fost deblocate La cat timp dupa achitarea ultimei rate, executorul este obligat sa-mi deblocheze ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost executată silit o sumă de bani la trei luni după stingerea datoriei. banii mi s-au returnat, dar am niște întrebări sadrian sadrian Buna ziua. Am avut o executare silita, si suma am achitat-o integral prin poprire pe salariu. Dupa 3 luni de la stingerea datoriei am incasat o suma in contul ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa somatie? magdamaria magdamaria buna seara, am primit o somatie din partea unui executor judecatoresc, prin care mi se aduce la cunostinta ca trebuie sa platesc in termen de o zi 4000 ron. ... (vezi toată discuția)