avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Buna ziua
Sunt pensionara din ianuarie 2016. La data depunerii dosarului imi lipseau cateva adeverinte de vechime, pe care nu le.am putut obtine. In urmatorii ani am lucrat, fiind pensionata la limita de varsta. Va rog sa-mi spuneti, daca imi schimb domiciliul, se poate recalcula pensia dupa adeverintele de dupa pensionare dar si cele omise initial la dosar? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: giuliana1 , utilizator 12:49, 5 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti adeverintele la CJP si solicitati recalcularea pensiei.

POPA GHEORGHE a scris:

Depuneti adeverintele la CJP si solicitati recalcularea pensiei.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei pt.medicii radiologi anyf anyf Aș dori să știu dacă medicii radiologi,pensionați pentru limită de vârstă,beneficiază de recalcularea pensiei,potrivit Legii recente-iulie 2016. (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie retroactiv mandrea70 mandrea70 Buna ziua, mama mea este pensionara cu limita de varsta, are o pensie de 640 lei dupa 18,5 ani vechime pe campul muncii. In tinerete a lucrat 5 ani la fostul ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare ghiocelioana ghiocelioana Tatăl meu a fost pensionat pentru muncă depusă si limită de vîrstă prin decizia CJP din 05.11.2010. Prin decizie,nu i-a fost luată în consideratie ... (vezi toată discuția)