avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare functie in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare functie in cartea de munca

O persoana care a absolvit in 2009 Facultatea de Stiinte Economice cu nota 9. De 10 ani este angajata cu contract de munca la o firma (profil de evaluari,lichidari societati comerciale) cu functia de asistent-manager(secretariat-administrativ). In ultimul an pe langa activitatile de secretariat s-a ocupat si de contabilitate si alte lucrari date de sefi. S-a prezentat la firma cu adeverinta de absolvire a facultatii si solicitand sa i se schimbe functia din asistent manager in economist fara modificare de salariu, tinand cont de faptul ca deja face lucrari de 1 an de zile Sefii i-au spus ca acea adeverinta nu are nici o valoare pentru ei. :O Este legal??:(( Va multumesc
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 22:03, 11 Noiembrie 2009
angajatorul nu este obligat sa ii schimbe incadrarea in cartea de munca deoarece aceasta a absolvit o forma de invatamant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se incadreaza in cartea de munca claud1982 claud1982 Buna ziua revin cu urmatoarea intrebare cum voi fi trecuta in cartea de munca acum dupa ce am adus diploma de absolvire a facultatii de Stiinte Ecconomice ... (vezi toată discuția)
Incadrarea jointu jointu Vreau sa imi fac contract de munca la o firma de contabilitate... Sunt student in anul 3 la o facultate de Finante , am terminat un liceu de ... (vezi toată discuția)
Despre sef sipp rogert_Bv rogert_Bv Sunt intr-o firma cu aproximativ 400 angajati, am fost angajat in functia de Coordonator in materie SSM cu decizie de Manager HSE. In urma cu 12 luni am fost ... (vezi toată discuția)