avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs

Am avut la ultimul proces se admite in parte cererea deoarece partea pe care am dat-o in judecata a avut puține probe care a făcut sa fie câștig de partea noastră. Dar dupa 30 zile sa facut recurs .asta a f os la 1 august.de atunci nu sa mai intamplat nimic. Adică am urmarit pe portal just daca sa mai schimbat ceva.nimic.nici acasă nu am mai primit nimic.in cat timp trebuia sa atace cu recursul?dupa cat timp se anulează??multumesc
Cel mai recent răspuns: CIndyanca , utilizator 17:03, 26 Ianuarie 2019
Buna seara,
S-a judecat recursul?
Daca apare ca a fost formulata calea de atac poate dura cateva luni pana o sa primiti motivele pt a formula intampinare.
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Daca apare ca a fost formulata calea de atac poate dura cateva luni pana o sa primiti motivele pt a formula intampinare.
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Nu sa judecat inca

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
S-a judecat recursul?

Nu abia pe 17.02

CIndyanca a scris:

Nu sa judecat inca

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
S-a judecat recursul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri apel elenish elenish Daca cererea de apel formulata, este trimisa partii adverse, ca sa trimita intampinare, dupa care ar trebui sa primesc intampinarea sa formulez raspuns la ... (vezi toată discuția)
Lamurire sentinta BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Au avut un proces X in calitate de reclamant si Y parat pentru fond pretentii. La judecatorie lui X i-a admis cererea si la obligat pe Y sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala evacuare Nemmesis Nike Nemmesis Nike in urma cu un an am inchiriat un apartament, spre norocul meu exista un contract de agentie pentru inchirierea apartamentului. Dupa 4 luni de la inchirierea ... (vezi toată discuția)