avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As putea ruga un avocat să ne reprezinte într-un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As putea ruga un avocat să ne reprezinte într-un proces de succesiune, iar plata să se facă la final, din câștig?

Buna seara! As vrea sa stiu daca, se poate ,, angaja" un avocat pt a ne ajuta pe 3surori sa o faca pe cea de a patra sa împartă bunurile rămase de la părinți 2 case părintești pământ 4h si un apartament 3 camere in bucuresti pallady! Repet, cu plata din ce reiese de la toate, nici una nu avem bănuți sa plătim direct! Nu stiu daca am noroc, dar am intalnit oameni cu suflet bun si cred in miracole si bunul Dumnezeu ! Astept raspuns! Sanatate multa!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
cred ca mai degraba vreti sa va vindeti drepturile litigioase
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineata,

Daca raspunsurile nu ajuta utilizatoarea, nu vad ce sens au unele comentarii postate aici.

O zi buna!
Moderator
Monica Ionescu
Multumesc frumos pt raspuns, incerc sa strâng ceva bănuți care sa ma ajute in demersul respectiv,daca ma hotărăsc să fac asta! Am incercat sa intreb daca se poate asa, cu plata din castig , doar din auzite, stau in provincie si gura lumi sloboda imi da idei, nu am vrut sa par rea, sau de neîncredere, însă eu singura am cautat acte si am depus, si am cheltuit, si nu vad alta solutie la rezolvarea problemei decât renunțând sau căutând un avocat , dispus , si ,,amabil care sa vrea si sa inteleaga asta, nu vreau sa ma îmbogățesc, imi vreau dreptul de la părinții mei, chiar si ca il las jumate unui străin dar stiu ca e al meu, il merit si il am. Așadar nu am vrut sa jignesc pe nimeni, am intrebat doar, nu mi permit sa plătesc si taxele judecatoresti si un avocat pt doua case la tara , 4h de pământ și un apartament cu 3 cam, in buc, e prea mult, de platit, cum am spus si mai sus, ma repet, las timpul si bunul Dumnezeu sa Le rezolve pe rand! Ce i al meu e pus de o parte, astept sa mi vina rândul doar! Sanatate multa si multumesc celor ce mi au raspuns, pt timp, si explicatii! Povestea e mai lunga, urâtă, si nu si are rostul sa o spun aici! Zi cu soare tuturor!
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2018
Copiiimeisicumine, utilizator
5 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti apela la ajutor public judiciar gratuit din partea statului daca indepliniti anumite conditii privind venitul.

www.avocatnet.ro/articol_447...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc. Ma încadreze, din pacate in acel venit minim! Incerc sa formulez cererea respectivă, si sa o depun. Multumesc din suflet! Sper sa reusesc, si sa ma descurc.
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2018
Copiiimeisicumine, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa pt evacuare tolerat mona.iv mona.iv Buna ziua ! Intrebarea mea este urmatoarea : in cazul unei actiuni de evacuare a fostului sot , tolerat in ap. propr. mea personala , ce cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru si taxa judiciara TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.cat reprezinta taxa de timbru intr-un proces de succesiune si unde se plateste?pt ca eu i-am dat o suma avocatei ce ma reprezinta,nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Succesiune prin instanță. mi se poate respinge acțiunea dacă sunt unicul moștenitor? loghinc loghinc Am citit întrebările si răspunsurile despre acest aspect dar având in vedere ca au trecut câțiva ani de la ultimul comentariu am considerat ca nu ar fi ... (vezi toată discuția)