avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... La comertul de carbuni pentru foc ocazional am nevoie ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

La comertul de carbuni pentru foc ocazional am nevoie de casa de marcat?

Buna seara sunt i i cu handicap accentuat , va rog sa~mi spuneti si mie la comertul de carbuni pentru foc ocazional am nevoie de casa de marcat sau lucrez cu facturi si chitante?
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:23, 23 Octombrie 2018
Aveti nevoie de casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu ridicata persoane fizice Intermediar unic Intermediar unic Care este varianta corecta pt vanzare catre persoane fizice. Societatea este autorizata sa vanda \"cu ridicata\", dar avem ocazional clienti pers. fizice, ... (vezi toată discuția)
Pfa _cod caen 0149 contabilitateglass@gmail.com contabilitateglass@gmail.com Buna ziua. Daca am PFA , cod CAEN.0149, pentru a vinde la borcan mierea de albine in magazine (pe baza de factura).. , imi trebuie casa de marcat???Acea ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat activitate secundară florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, Am un PFA- activitate principala comerț cu amănuntul la sediul social. De curând am adăugat un nou cod caen- vânzare lemn de foc, tot la ... (vezi toată discuția)