avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Victima dintr-un dosar clasat de vătămare corporală ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Victima dintr-un dosar clasat de vătămare corporală îmi cere despăgubiri

Buna seara..in urma unui accident rutier procurorul de caz a clasat dosarul de vatamare corporala insa victima cu un certificat medico-legal cu 14 zile ingrijiri medicale ma suna si imi cere 15mil despagubiri ..spunand ca daca nu ii primeste merge la un avocat ...ce ma sfatuiti sa fac va rog??..
Cel mai recent răspuns: nameaab , utilizator 16:22, 24 Octombrie 2018
Am asigurare...
Va multumesc pt raspuns
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
trandafir2, moderator
Adresati-va societatii asiguratoare.
14 zile de ingrijiri nu inseamna 14 zile de spitalizare..ea imi cere banii pt ea..si imi spune ca merge la avocat pt ea..pt zile ei de ingrijiri imi cere 15 mil..un mil pe zi...nu pt reparatia masinii...am dat asigurarea...ce sanse are cu un avocat??la ce sa ma mai astept?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despăgubire victimă vinovată de producerea accidentului auto: la ce sumă ne putem aștepta? Alyna2019 Alyna2019 Buna ziua. Sotul meu, sofer profesionist de aproape 20 ani, a fost implicat intr un accident, cu tirul pe care l conducea. Pe directia lui de mers, 4 tineri , ... (vezi toată discuția)
Pieton acrosat pe trecere semaforizata Cangur Cangur Buna ziua , ma numesc Catalin si astazi 08.03.2016 am acrosat un pieton pe o trece de pietoni semaforizata , trecerea este asezata chiar la iesirea din sensul ... (vezi toată discuția)
Accident din culpa anti-coade anti-coade in cazul unui accident din culpa pe lam produs absolut neintentionat sunt dat in judecata de catre victima ce consecinte pot avea la sfarsitul procesului?nu ... (vezi toată discuția)