avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face?

Acum o luna și o săptămână a fost o cearta mai aprinsa între mine și bunica concubinei mele. Bunica a sunat la poliție iar după aproape o ora au venit doi polițiști care m-au legitimat după cum prevede legea. Astăzi am primit un proces verbal cu o amenda de 500 de lei în care scrie la rubrica de mențiuni ca nu sunt obiecțiuni și ca refuz a semna PV-ul cu toate ca nu am fost întrebat de nici una din acestea și nici nu am fost de fata când s-a întocmit. Nici chiar agentul constatator nu a fost la locul unde a fost acea ceartă. Cearta a fost în data de 09/09/2018 iar PV-ul a fost întocmit la data de 11/09/2018 iar bunica a fost menționată ca martor. Precizez ca la sosirea acelor doi polițiști nu era gălăgie sau scandal ci dimpotrivă stăteam toți și beam o cafea discutând problema de la care a început cearta. Ce pot face în acest caz în afara de contestație? Se poate face și o plângere penală împotriva agentului care a întocmit acest proces verbal? Există vreo șansă să fie anulat acest proces verbal? Aștept un răspuns cat mai urgent. Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 18:56, 23 Octombrie 2018
Puteti sa-l contestati. Scrieti acolo motivele pentru care nu ar fi valabil. Eventual cereti unui avocat sa scrie contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv contraventie - tulburarea linistii si ordinii publice wwalentin wwalentin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea chestiune:intr-o seara ,deranjat de un grup de indivizi care tulburau linistea publica in dreptul ... (vezi toată discuția)
Mentiuni pe procesul verbal turkn turkn Imi este neclara problema acestor mentiuni pe care contravenientul le poate face la intocmirea unui PV,eu ma refer aici la o amenda de circulatie ,in care pot ... (vezi toată discuția)
Ma consider un cetatean roman discriminat (printre multi altii) Statescu Statescu Buna ziua! Un proces-verbal de contraventie (circulatie) a fost atacat in instante.Atat la fond cat si la recurs s-a cerut anularea PV pentru lipsa ... (vezi toată discuția)