Acum o luna și o săptămână a fost o cearta mai aprinsa între mine și bunica concubinei mele. Bunica a sunat la poliție iar după aproape o ora au venit doi polițiști care m-au legitimat după cum prevede legea. Astăzi am primit un proces verbal cu o amenda de 500 de lei în care scrie la rubrica de mențiuni ca nu sunt obiecțiuni și ca refuz a semna PV-ul cu toate ca nu am fost întrebat de nici una din acestea și nici nu am fost de fata când s-a întocmit. Nici chiar agentul constatator nu a fost la locul unde a fost acea ceartă. Cearta a fost în data de 09/09/2018 iar PV-ul a fost întocmit la data de 11/09/2018 iar bunica a fost menționată ca martor. Precizez ca la sosirea acelor doi polițiști nu era gălăgie sau scandal ci dimpotrivă stăteam toți și beam o cafea discutând problema de la care a început cearta. Ce pot face în acest caz în afara de contestație? Se poate face și o plângere penală împotriva agentului care a întocmit acest proces verbal? Există vreo șansă să fie anulat acest proces verbal? Aștept un răspuns cat mai urgent. Va mulțumesc anticipat.