avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua,un sfat va rog frumos,in urma divortului am facut partajul voluntar cu fosta sotie in care este specificat faptul ca in urma plati unei sume de bani ea renunta la toate bunurile dobandite impreuna.Suma care a fost achitata si actele facute la notar.Ulterior ea a mai locuit in ap circa 3 sapt.timp in care si-a adunat lucrurile proprii ,dar in aceasta perioada au disparut din casa pozele de la nunta noastra,poze cu o valoare sentimentala deosebita pt ca unele erau facute acasa la parintii mei cu bunici,cu toata familia .
Cum pot sa -mi recuperez acele poze,si unde sa ma adresez pt ea nu mai raspunde nici la telefon nici la sms.Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:50, 24 Octombrie 2018
Nu aveti cui sa va adresati ,nu este vorba despre o infractiune .nici macar in civil nu aveti sanse.Sau incercati amiabil sa discutati sau incercati sa gasiti duplicate,daca au fost salvate etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj amiabil bunuri mobile si imobile ElenaAlly ElenaAlly Buna ziua, Doresc sa fiu lamurita cu privire la actiunea de partaj a bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei in cazul unui divort amiabil. Actul ... (vezi toată discuția)
Probleme la impartirea bunurilor lorefodor lorefodor Buna ziua, o sa va expun situatia cu care ma confrunt. Parintii ei au decedat amandoi, mama mea in urma cu 5 ani iar tatal meu in urma cu 9 luni. Eu mai am un ... (vezi toată discuția)