avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fiul meu e codebitor la un credit Prima casă iar eu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fiul meu e codebitor la un credit Prima casă iar eu doresc să îi dau, printr-un act notarial, suma suma integrală pentru achitarea creditului. Poate dovedi cu acest act, în caz de divorț, că suma provine de la părinții lui?

Nora mea a luat credit prin prima casa fiul meu fiul meu fiindcodebitor.Eu doresc sa ii dau fiului meu suma integrala ptr achitarea creditului.printrun act notarial in care specific ptr cw ii dau suma respectiva.intrebarea este on caz de divort poate dovedi cu acest act notarial ca suma provine de la parintii lui?. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:06, 24 Octombrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Încheiati un contract de donație pentru suma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa-i dau bani fiului meu (care este casatorit) ca sa-si ... Amitrica Amitrica As vrea sa-i dau bani fiului meu (care este casatorit) ca sa-si cumpere un apartament pe numele lui. Care sunt caile legale de a face acest lucru fara ca, in ... (vezi toată discuția)
Cum sa-i cumpar un apartament fiului meu, astfel incat sa nu ... aurorica aurorica Cum sa-i cumpar un apartament fiului meu, astfel incat sa nu aiba nora, in caz de divort, dreptul la partaj ? (vezi toată discuția)
Donatie parinti catre copil casatorit Amitrica Amitrica Fiul meu este casatorit in alta localitate si doresc sa-l ajut in vederea cumpararii unui apartament cu o suma importanta de bani. Cum as putea proceda pentru ... (vezi toată discuția)