avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cum obtii deptul de a vinde produsele unui brand pe ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cum obtii deptul de a vinde produsele unui brand pe site online ?

Buna ziua ,incerc sa inteleg care este calea legală de a vinde produsele unui brand, într-un magazin online.De pe ce site-uri(din ce tara,mai exact ) pot cumpara?Dacă am factura pe produsele achizitionate totul este in regula ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:32, 24 Octombrie 2018
Multumesc pentru ajutor ,sper sa iasa bine.
Chapeau! Daca gasiti 2-3 mil. eur, puteti sa va mai ganditi

Gabriela299 a scris:
Multumesc mult pentru ajutor .O sa ii dau o șansă .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import CrisaKK CrisaKK Buna ziua, Doresc sa import haine de branduri cunoscute, de tip outlet. Intrebarile mele sunt: 1.Daca exista firma unic distribuitor in Romania pt. brandul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid un magazin cu haine de firma sorin_srn sorin_srn vreau sa-mi deschid un magazin cu haine de ex. nike, adidas, diesel . voi achizitiona hainele onlinedin uk factura urmand sa o primesc pe mail si am inteles ... (vezi toată discuția)
Neplatitor sau platitor de tva? sara1985 sara1985 Buna, Sunt nedumerita in privinta optiunii legate de TVA pentru SRL-d pe care urmeaza sa il infiintam. Imi puteti enumera avantaje, dezavantaje? Orice sfat ... (vezi toată discuția)