avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stocare materiale aflate sub protectia drepturilor de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stocare materiale aflate sub protectia drepturilor de autor

Bună ziua! Astăzi am fost la un xerox pentru a copia o lucrare a unui coleg. Domnul de acolo, după ce a multiplicat materialul, a salvat o copie în format pdf a documentului fără să îmi ceară acordul. Cunosc faptul că acel xerox stochează materiale în format electronic în vederea multiplicării și valorificării lor. Unde pot face o sesizare în privința acestui lucru?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:04, 18 Noiembrie 2018
Daca sunteti major si vaccinat si stiati asta, inseamna ca ati consimtit tacit.
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2018
tgeorgescu, utilizator
Sunt major si vaccinat stimate domn si am consimtit tacit faptul ca grila mea de vaccinare se afla la zi. in schimb, nu am consimtit tacit cele relatate mai sus. Tocmai din aceasta cauza am intrebat aici unde ma pot adresa pentru a depune o plangere in aceasta directie. Auzisem despre aspectul stocarii acelor date insa nu doream sa fac o reclamatie pana nu constatam aceasta speta cu propriile simturi, pentru ca asa mi se pare normal. V-as fi recunoscator daca m-ati indruma catre un organ competent in asemenea situatii. Totodata, in cazul in care nu aveti idee, va sunt recunoscator pentru timpul acordat. Ca o completare, m-am adresat agentului de proximitate si dumnealui mi-a transmis ca se va interesa in privinta aceasta si imi va comunica o varianta de rezolvare a problemei mele. Insa nu am mai primit nici un raspuns.
Adica nu stiati ca le stocheaza inainte de a-l da spre copiere? Daca stiati, inseamna ca ati consimtit.

Cereti un sfat la [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa solicit copii xerox dupa deciziile ad.generale si ale com.executiv? ContSters309565 ContSters309565 Buna ziua, sunt proprietar de apartament , intr-o Asociatie de proprietari. Am solicitat scris presedintelui de bloc (Asociatie de Proprietari ) sa-mi dea ... (vezi toată discuția)
Neagravarea situatiei in propriul recurs 385^8 lucian79 lucian79 Am si eu o nelamurire!De ce in prezentul art.se spune ca instanta de recurs solutionand cauza,nu poate crea o situatie mai grea celui care a declarat recurs.De ... (vezi toată discuția)
Vaccinarea fortata este legala? Pinkmammy Pinkmammy Se aud atatea despre vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine. Este legala vaccinarea fortata cu un vaccin netestat suficient pe termen lung? Cum ne ... (vezi toată discuția)