avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... buna ziua, pt sectorul 6, mai exact dr. taberei exista ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

buna ziua, pt sectorul 6, mai exact dr. taberei exista un nr de tel. unde proprietarii care locuiesc in as de prop pot suna pt a li se ridica molozul sau mobilier vechi sau obiecte electrocasnice??

unde sunam pt a se ridica lucruri vechi, moloz
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 25 Octombrie 2018
Vedeti acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termeni juridici - insolventa laurashield laurashield Ar putea cineva sa ma ajute si sa-mi traduca ce acest articol din legea Insolventei !? Art.138. f) au folosit mijloace ruinatoare pentru a procura ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat.. cum procedez. m am transferat yuby yuby M am transferat la o alta instituție.. Pe fisa de lichidare mai am de efectuat 24 zile Co.. Cum voi proceda?? Vreau sa efectuez concediul!! Vechii angajatori, ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte Georgiana Rimniceanu Georgiana Rimniceanu Bună seara. Am câteva întrebări referitoare la.munca de noapte.Am citit articolul din Codul Muncii care definește acest lucru, însă am câteva ... (vezi toată discuția)