Nu mi se plătește salariul pentru că, după un inventar la inventar făcut inclusiv pentru o perioadă în care am fost înlocuită de șeful meu, e un minus de 7000 de lei în gestiune . Am mare nevoie de bani, ce pot să fac?
Buna ziua.Am lucrat la o societate ca vânzatoare până pe data de 21.10.2018,zi în care am facut si inventarul care a iesit lipsa in valoare de 7000 lei.Mentionez ca suntem doi angajați și cand am fost in concediu a lucrat șeful meu.Azi am fost sa imi iau salarul si șeful meu a refuzat să mi-l dea spunând că trebuie acoperită lipsa.Dar mi-a dat copii la inventar "sa ma mai uit pe el".Am început să plâng pentru ca imi vroiam banii,având acasa un copil care mi-l cresc singura.Ce pot sa fac,va rog sa ma ajutați, am de primit si banii pe concediu de la începutul anului până acum.
Multumesc chiar o sa apelez la un avocat.Am un copil in crestere ,sunt mama singura si chiar aveam nevoie de bani.O sa ma sfătuiesc cu un avocat și cand o sa ma angajez in alta parte si o sa am niște bănuți o sa al chem in instanta.