avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general La un cabinet stomatologic SRL este obligatorie casa ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

La un cabinet stomatologic SRL este obligatorie casa de marcat?

In situatia unui cabinet infiintat ca SRL si care are atat chitantier cat si casa de marcat, este obligatorie folosirea casei de marcat? Sau poate folosi doar chitantierul?
O alta intrebare este: se poate renunta la casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 21:07, 25 Octombrie 2018
Folositi numai casa de marcat.
Multumesc frumos! Problema este ca asociatul nu vrea sa cumpere noul model de casa de marcat, ca zice el ca e prea scumpa. Si ma intreaba daca se poate renunta la ea (eventual chiar sa o vanda cuiva) si sa ramana doar cu chitantierul. Multumesc anticipat.
Nu cred ca se poate, o cunostiinta ce are un asemenea cabinet are casa de marcat si POS...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat pentru pfa ? Anturaju93 Anturaju93 Buna ziua, vreau sa vand intr-un targ cartele pentru interfon, direct din masina personala. Eu detin un PFA si nu stiu daca pentru a putea vinde in targ am ... (vezi toată discuția)
Conectarea la distanta a caselor de marcat. tiberiu60 tiberiu60 In legatura cu, conectarea la distanta a caselor de marcat in vederea transmiterii de date fiscale catre ANAF am urmatoarea speta: 1 Casa de marcat fiscala cu ... (vezi toată discuția)
Srl sau ii florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Ma aflu in somaj si cum nu gasesc de lucru ma gandesc sa-mi infiintez o firma,dar nu stiu ce este mai convenabil,as vrea ca pe firma sa fie angajat ... (vezi toată discuția)