avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa bani incasarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa bani incasarii

Buna ziua,

Am lucrat la o firma pe pozitia de “reprezentant vanzari” si am pierdut suna de 26000 lei. Am fost dat afara. Acum ei urmeaza sa imi faca plangere penala(asa mi-au zis).

1. A trecut o luna de cand am fost concediat dar inca nu miau inchis contractul de munca desi nu mai lucrez la ei. E legal?

2. Ce risc dupa ce se va ajunge in instanta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 26 Octombrie 2018
1. Nu este corect, sa nu va inceteze c.i.m. dupa atata timp ... ati depus vreo cerere in acest sens ?

2. Daca veti fi gasit vinovat, veti fi obligat la plata sumei respective plus o condamnare penala.
1. Nu am facut nimic au zis ca fac verificari de sold si dupa imi incheiei contractul. I-am sunat dar nu imi dau niciun raspuns.

2. In aceasta situatie condamnarea poate fi cu executare?
1. Depuneti acum o solicitare de incetare a c.i.m.

2. Nu va pot preciza daca este cu sau fara executare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi-am primit ultiumul salariu, asta intamplandu-se in luna octombrie 2009 victor22 victor22 Buna Ziua Am lucrat ca vanzator de sucuri naturale intr-un supermarket, in lunile inuie - sptembrie(toata) 2009, incepand facultatea i-am zis ... (vezi toată discuția)
Buna seara , soțul meu lucra la o companie de transport marfa ... mircea15032007 mircea15032007 Buna seara , soțul meu lucra la o companie de transport marfa cand sa intors din cursa ia spus că să ia ce are in masina deoarece a pierdut cursa pe ruta ... (vezi toată discuția)