avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - atacare testament după 17 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - atacare testament după 17 ani

Am o intrebare :am un testament de bunica mea acum 17 ani lăsat ptr tatăl meu ca dreptul ei tot il lasa la tatal meu ,noi am avut grija de ea ,tatăl meu a avut 3 frați, tatăl meu a murit acum 6 luni ,si din frați lui tata mai trăiește numai sora care a renuntat la parte din casa si pământ ,frate lui tata are 2 copii si ei vor ca din parte lui bunică sa i dam jumatate din pământ,eu nu as mai fi deacord daca tata a fost atunci,desi nu este act ca i da ei jumatate din pământ ,testamentul se mai poate ataca dupa atâta timp, va rog frumos imi spuneți???
Cel mai recent răspuns: Florin zidu , utilizator 21:31, 26 Octombrie 2018
Nu se ataca testamentul, el devine ineficace in privinta mostenitorilor rezervatari.
Pentru detalii ma putei contacta
Va multumesc frumos, va voi suna domnul avocat!

Andrei Stefan Placinta a scris:

Nu se ataca testamentul, el devine ineficace in privinta mostenitorilor rezervatari.
Pentru detalii ma putei contacta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea unui testament konstantin3 konstantin3 Buna ziua.Bunica mea a decedat in anul 2005 lasand mostenire prin testament toate bunurile ei nepoatei din partea celui de al2lea frate al tatului ... (vezi toată discuția)
Posibilitate contestare testament crisdarie crisdarie va supun atentiei urmatoarea speta: sora bunicii mele deoarece nu a avut copii, mi-a lasat prin testament la notar toata bunurile sale mobile si imobile. Deci ... (vezi toată discuția)
Mostenire miticasu miticasu Buna seara, Bunicul meu a cumparat niste terenuri si o casa in anii 1942 si 1945 in anii 1970 a dat casa tatalui meu dar fara acte. In 1986 bunicu a murit tata ... (vezi toată discuția)