avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cim administrator pensionar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cim administrator pensionar

Buna seara.Va rog sa-mi spuneti in ce conditii consiliul de administratie al unei asociatii poate decide incetarea contractului individual de munca al unei persoane incadrata ca administrator,care este pensionara, are 66 ani si care a creat in decursul a 5 ani de cand a fost angajata numeroase probleme, toate mentionate in procese verbale.Se poate anula cim pe durata nedeterminata si incheia un nou cim pe durata determinata?Exista o baza legala in acest sens? Ce masuri ar putea lua consiliul de administratie impotriva acestei persoane? Cum ar putea renunta la serviciile ei, legal, fara ca aceasta sa aiba castig de cauza in cazul in care s-ar ajunge la judecata?? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 19:43, 26 Octombrie 2018
Desi are o mica legatura cu asociatiile de proprietari, sectiunea asta nu e tocmai potrivita pt intrebarile dvs. E vorba de relatiile angajator-angajat.
Mai la obiect ar fi la Dreptul Muncii - www.avocatnet.ro/forum/15/Dr...
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
CipM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar amaiana amaiana Buna seara.Va rog sa-mi spuneti in ce conditii consiliul de administratie al unei asociatii poate decide incetarea contractului individual de munca al unei ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata sau nedeterminata? Marius M Marius M Intr-o scoala de stat a fost angajat un contabil pe perioada determinata. Luna viitoare expira perioada de angajare. Consiliul de administratie al scolii ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator bloc klaudya1974 klaudya1974 Care este procedura de schimbare a administratorului unui bloc de locuințe, in care este constituita asociație de proprietari? Mulțumesc! (vezi toată discuția)