Am împuternicit un topograf pentru intabulare terenuri conform titlului de proprietate. După aproape trei luni am primit telefon de la topograf ca nu se poate face intabularea deoarece „acele terenuri nu există în fapt"
Întrebări:
-Pot fi anulate titlurile de proprietate și în ce cazuri?
- Care ar fi următorii pași de urmat știind că titlurile s-au dat conform registrului agricol, s-a plătit impozit pe teren din anul 2002, câțiva ani terenurile au fost date în arenda?
Vă mulțumesc anticipat!
"câțiva ani terenurile au fost date în arenda". Cati ani, cand si cui au fost date in arenda? Luati legatura cu arendasul si verificati situatia de fapt. Arendasii, in pricipiu, cam stiu pentru ce platesc arenda. Eventual schimbati topograful. Sau, adresati in scris o petitie catre primarie spre registrul agricol. Nu imi dau seama care este interesul dvs real in cauza pentru anularea titlurilor de proprietate, insa cel putin teoretic, exista mai multe instrumente juridice pentru a ramane fara acele titluri (pe care insa nu o sa le evidentiez aici), fie amiabile, fie conventionale, fie judiciare, adica in instanta. In final, daca nu va descurcati, varianta contactarii unui avocat, da, este o varianta.
Am titlul de proprietate pentru 30 h. Topograful, după mai multe amânări din terte motive, m-a sunat ieri să-mi spună că nu poate continua intabularea pe motiv "terenul nu există în fapt și titlul de proprietate nu este corect". Deoarece dispun de puține zile libere de la serviciu, voiam câteva îndrumări. Mulțumesc!
Titlu de proprietate
faureva
Conform Legii fondului funciar mama mea a primit o suprafata de teren agricol de 8,30 ha pe care are un titlu de proprietate eliberat in anul 1999.Cand a ... (vezi toată discuția)