avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... BATAIE POITIST RUTIER
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

BATAIE POITIST RUTIER

buna ziua! ieri noapte am fost oprit de un politist de la rutiera pe motiv ca nu am luminile aprinse si ca am trecut pe rosu! asa zicea el!! ulterior mi-a zis ca nu aveam centura si ca am niste zgarieturi suspecte pe capota!!! mirosea puternica alcool si vazand ca nu pun botu si nu ii dau spaga a inceput sa ma insulte...iar de aici a pornit cearta, mi-a dat o palma...iar eu i-am raspuns cu 4 pumni si cateva picioare!!! eu eram singur, el singur!!! pot pati ceva???
Cel mai recent răspuns: iudits , utilizator 20:46, 13 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Acest aspect il va decide organul de cercetare penala , in cazul ca rspectivul politist l- a sesizat pentru savarsirea infractiunii de ultraj, prvazuta in art. 239 c. pen.
Oricum va sfatuiesc, ca pe viitor, cand va mai intalniti cu o asemenea situatie, sa sesizati la nr. 0800806806 linia verde anticoruptie MAI sau chiar 112, dupa cum situatia o impune.
Cu stima !
Buna seara,
Domnului Zaharia: 112 nu accepta raportare abuz!
Va spun ca Stan Patitu' care am sunat la 112 si mi s-a spus ca ei nu se ocupa de abuzuri savarsite de catre agentii de la rutiera.
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz agent de pază RendezJohn RendezJohn Vreau sa stiu ce as putea face in situatia data am fost lovit peste fata cu pumnul/palma de un agent de pază într-un restaurant unde eram eu si prietenul meu ... (vezi toată discuția)
Distrugerea intentionata a unei masini in urma unui accident eduard emanuel eduard emanuel BUNA ZIUA!AM SI EU O INTREBARE .AM AVUT UN INCIDENT NEPLACUT SI DACA DORESTE SA IMI DEA CINEVA NISTE PARERI.SA VA EXPLIC MAI IN DETALIU:IESIND DINTR-O ... (vezi toată discuția)
Lovita de catre cumnat dragan oana dragan oana Buna ziua!Vin aici cu o mare problema!Am fost lovita si jignita de catre cumnatul meu,fratele sotului meu,in urma cu doua zile.In afara de parintii lor nu sunt ... (vezi toată discuția)