avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interpretare contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interpretare contract de comodat

buna ziua,
as dori sa mi dati o interpretare pentru urmatoarea clauza dintr-un contract de comodat -imprumut facut pentru un imobil
** in cazul in care partile isi incalca obligatiile lor, neexercitarea de partea care sufera vreun prejudiciu, a dreptului de a cere executarea intocmai sau prin echivalent banesc a obligatiei respective nu inseamna ca ea a renuntat la acest drept al sau***

Parearea mea este ca avocatul care l-a intocmit a scris ceva ce nu poate fi descifrat sau inteles. De aceea sper ca aici sa gasesc un raspuns cat mai elogvent.
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2018
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:26, 27 Octombrie 2018
Adică: daca eu, parte in act am suferit un prejudiciu cauzat de tine, cealaltă parte și nu te dau in judecata (instanța obligandu-te fie să îți execuți obligația fata de mine, fie sa imi achiti daune), nu inseamna ca am renuntat la idee si ca nu pot sa o fac oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru sediu social mihai_pirjol mihai_pirjol Buna ziua, am cateva nelamuriri in legatura cu incheierea contractului de comodat pentru sediul social al unei firme. Am inteles ca acesta poate fi redactat ... (vezi toată discuția)
Corectitudine si legalitate clauza contract Geo_2008 Geo_2008 CONTRACT DE PRESTÃRI SERVICII Nr. ....... / ............................. III. DURATA CONTRACTULUI : 3.1. Contractul se încheie pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat razvanbonciu razvanbonciu Buna ziua Am nevoie de un contract de comodat pentru sediu social insa proprietarul trebuie sa plece in alta tara zilele acestea. Poate completa acest ... (vezi toată discuția)