Se poate vinde de catre o societate o constructie din tabla, cu destinatie de spatiu comercial, fara a fi si proprietar pe teren? Si in ce conditii? Multumesc!
Pana la coada, se poate vinde cu acordul proprietarului terenului (primaria)? In ce conditii? Poate incheia noul proprietar un contract de concesiune? Stima!
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cred ca nu ati citit ce v-am scris mai sus sau poate ati citit, dar nu m-am exprimat eu prea clar (ca sa nu spun ca n-ati inteles dvs).
Daca se vinde un imobil, asa cum este si hala dvs, vanzarea se poate face in conditiile in care constructia este intabulata. Daca nu este intabulata, puteti sa faceti, hai sa-i spunem o vanzare incompleta, cum ar fi un antecontract cu achitarea totala a pretului, urmat de predarea bunului imobil, insa cumparatorul va avea probleme. Asta strict la hala. Cu privire la teren, depinde ce contract aveti cu primaria si depinde ce anume scrie in contractul de concesiune. Este posibil ca persoana care cumpara de la dvs sa aiba probleme.
Deci, pana la coada, si față de informatiile puse la dispozitie, raspunsul este se poate vinde, si la fel de bine, nu se poate vinde.
Cred ca acum ati inteles si dv intrebarea si eu raspunsul. Si este unul...profesionist! Tot respectul! Va voi mai contacta si as dori chiar contra cost. Multumesc!